Pe 8 si 9 August echipele Nexia Bucuresti si Contanta s-au intalnit in afara biroului, pentru a petrece 2 zile de conectare la valorile companiei si ale oamenilor care fac parte din ea. Tema teambuildingului a fost Crestem Impreuna iar Nexia Day 2019 a stat sub semnul conectarii globale si apropierii fata de clienti.

Primul exercitiu a fost unul de descoperire a resurselor – calitati si defecte prin referentialul arhetipurilor personale.

Referentialul Arhetipurilor Personale este o metoda care ne reconecteaza la simboluri si arhietipuri si ne ofera astfel ocazia să ne amintim lucruri despre noi de mult uitate sau pe care nu le-am constientizat poate niciodata.

Aceasta metoda de explorarea a lui Georges Colleuil ofera o oglinda fascinanta de autocunoastere si un nou prilej de aprofundare a potentialului ascuns: resurse, umbre, blocaje, ezitari, puncte forte, binecuvantari, sperante, vise si dorinte.

Iata ce spun participantii despre cum a contribuit aceasta experienta din #NexiaTeambuilding 2019:

“Reflexie puternica asupra punctelor forte si slabe”

“O mai buna intelegere a resurselor personale”

“Mi-am descoperit talente nebanuite”

“Un pas spre a scapa de timiditate”

“M-a ajutat sa descopar lucruri care ma vor ajuta in viitor si de care nu eram constienta”

Exercitiul al doilea a impartit participantii in echipe si le-a oferit sansa sa creeze impreuna un logo si slogan pentru valorile pe care le-au reprezentat. Iata ce mesaje minunate au creat echipele, in sprijinul temei noastre #CrestemImpreuna:

√puterea este in tine

√in control on the way to success

√mintile lumintae gandesc la fel

√mereu impreuna vom reusi

√nimic nu ne darama, nimic nu ne doboara

Echipele au jucat teatru, mima si s-au bucurat de un spectacol #Nexia Day – sau cum este viata contabililor si consultantilor fiscali. #pebune

Puzzle-ul nu ar fi fost complet fara munca in echipa si respect – de aceea ne bucuram sa pastram cu noi fiecare mesaj creat de echipe dar si tabloul de ansamblu care ne reaminteste ca suntem cu totii parte a unei roti in continua miscare si dezvoltare.

La final, am primit diplome si ne-am bucurat sa impartasim cateva ganduri despre ce inseamna NEXIA CRG si ce face diferit ca organizatie:

  • umanitate
  • intelegere
  • lucru in echipa
  • stabilitate
  • sprijin
  • siguranta
  • descoperire
  • dezvoltare

 

Acestea sunt ingredientele de success care ne permit sa fim acolo pentru clientii nostri. Iar faptul ca facem parte dintr-o retea internationala de experti, ne-a deschis usa catre noi provocari carora ne bucuram sa le facem fata atat de bine in fiecare zi.

Crestem impreuna si suntem conectati mereu la nevoile clientilor. Multumim!