22 martie 2013

Nexia International (Nexia), reteaua de firme independente de audit si consultanta pozitionata pe locul 10 la nivel global, a primit distinctia ” Rising Star Network’ ” in cadrul ceremoniei de decernare organizata de International Accounting Bulletin in 2013.

 

Premiile sunt bazate pe excelenta , performanta si practici inovatoare. Nexia a cunoscut o crestere exceptionala in 2012, inregistrand venituri totale de 2,8 miliarde USD, in crestere cu 22% fata de anul precedent. Astfel Nexia si-a consolidat pozitia printre primele 10 retele de audit si consultanta din lume.

 

Recrutarea de firme cu standarde inalte de calitate, activand pe pietele mondiale cheie si piete emergente, a avut o importanța semnificativa pentru succesul retelei, alaturi de mai multe initiative interne revolutionare.

 

Acestea includ:

•  Un cadru de lucru orientat spre performanta si dezvoltare
•  Baze de date transfrontaliera care sprijina recomandarile intre firmele membre
•  Programul Nexia pentru monitorizarea independentei (Nimo) – instrument dezvoltat pentru a ajuta la identificarea conflictelor de interese intre firme membre.

 

„Cu o reintrare hotarata in top 10 retele listate de IAB, juriul a vazut in Nexia reteaua perfecta pentru distinctia anuala „Rising Star Network”. Membrii juriului au apreciat, de asemenea, capacitatea  Nexia de a isi deservi membrii prin intermediul unor initiative inovatoare. Acestea sunt concepute pentru a ajuta firmele in respectarea standardele mondiale, in retentia personalului si identificarea de noi oportunitati de afaceri.”
Ana Györkös, IAB

 

Kevin Arnold, CEO al Nexia International, a declarat: „Suntem incantati ca am castigat distinctia acordata de IAB „Rising Star Network”  in fata unei concurente puternice. Premiul reflecta punerea in aplicare cu succes a strategiei noastre si angajamentul nostru continuu de a sprijini firmele membre,  axandu-ne in acelasi timp si pe cresterea retelei la nivel global. ”

 

Dintre membri independenti ai juriului IAB au facut parte: Sir David Tweedie, fostul presedinte al Consilliului Buletinului International de Contabilitate (IAB), in prezent presedinte al Institutului Expertilor Contabili din Scotia, si Sue Almond, director tehnic  al Asociatiei Contabililor Autorizati si Expertilor Contabili (UK).