Reteaua ramane printre primele 10 retele importante de contabilitate la nivel mondial, clasificata la nivelul veniturile obtinute din taxe. In Europa, Nexia a surclasat Baker Tilly de pe locul 7 in ultimul clasament.
Buletinul International de Contabilitate (BIC) Studiul Mondial 2014 a anuntat ca Nexia International  ramane printre primele 10 retele importante de contabilitate la nivel mondial, clasificata la nivelul veniturile obtinute. In Europa, Nexia a surclasat Baker Tilly de pe locul 7 in ultimul clasament.

Rezultatele financiare ale Nexia International pentru 2013 au aratat venituri totale in valoare de 2.9 bn US$, in crestere cu 3 % fata de 2012. Reteaua a inregistrat cea mai mare cota de venituri din taxe din America de Nord (US$1.41bn). Aceasta a fost urmata de Europa (US$1.16bn), Asia-Pacific  (US$250.5m), America Latina (US$47.5m) si Africa si Orientul Mijlociu(US$43.6m).

Kevin Arnold, directorul general al retelei Nexia International a declarat: „ Aceste rezultate reflecta succesul strategiei noastre de crestere, care consta in recrutarea societatilor de inalta calitate pe pietele cheie si cele in curs de dezvoltare, impreuna cu furnizarea de mai multe  initiative inovatoare proiectate in beneficiul firmelor membre”.

„Veniturile noastre impresionante combinate cu numarul de cereri pe care l-am primit de la societatile din toata lumea, dornice sa se alature retelei este o dovada clara ca Nexia International continua sa devina cat mai puternica”

Comunicatul de presa privind comunicarea rezultatelor financiare ale retelei Nexia International pot fi vizualizate la:

www.nexia.com/NexiaInternationalreapsbenefitsofwinningstrategy.

Post a comment

Your email address will not be published.