02 septembrie 2016

Suntem mandri sa va spunem ca, Nexia International, reteaua globala de servicii de audit, contabilitate si consultanta fiscala, ai carei membri suntem, este nominalizata la premiile International The Accountant & Accounting Bulletin and Awards 2016.

Acesta este unul dintre cele mai prestigioase evenimente la nivel international care premiaza initiativele si activitatile din domeniul nostru de activitate. Nominalizarea aduce recunoastere pentru performanta globala in domeniul financiar-contabil si audit, pentru eficacitatea, forta si excelenta serviciilor oferite la nivel de retea, precum si recunoasterea calitatii de leader in cadrul industriei.

Nexia International este nominalizata la urmatoarele categorii:

  1. Network of the Year Award / Premiul pentru Reteaua Anului
  2. Communication Campaign of the Year – Global Organisation award / Premiul pentru Campania de Comunicare a Anului care vizeaza rebranding-ul recent
  3. Employer of the Year Award / Premiul pentru Angajatorul Anului

De asemenea, au fost nominalizate pentru Sustainability Champion of the Yearsi, respectiv Thought Leadership Initiative of the Year doua firme membre Nexia International – Nexia SJ Tanzania si Rehmann.

Castigatorii vor fi anuntati in cadrul unei ceremonii speciale de decernare, care va avea loc la Londra, pe data de 6 Octombrie 2016.

International Accounting Bulletin primeste in fiecare an numeroase inscrieri din intreaga lume pentru fiecare dintre categoriile stabilite pentru premiere, astfel ca nominalizarea Nexia International la acest eveniment ne onoreazasi are o semnificatie deosebita pentru noi, in calitate de  membri ai acestei retele prestigioase.