12 februarie 2018

Nexia International a anuntat ca in conformitate cu ultimul studiu realizat de International Accounting Bulletin (IAB) World Survey, s-a modificat locul retelei din care NexiaCRG face parte. Astfel, Nexia International a urcat pe locul 9 in Top retele internationale cu o valoare a veniturilor totale de US$3.62mld – o crestere cu 13% fata de anul 2016.

Nexia International (Nexia), o reteaua de firme independente de contabilitate si consultanta, este incantata sa anunte ca, potrivit celui mai recent Studiu International al Buletinului Internațional de Contabilitate (IAB), reteaua a crescut de la un an la altul, devenind a 9-a cea mai mare retea globala de contabilitate, ca venituri.

Rezultatele financiare pentru anul 2017 arată venituri totale de peste 3,62 miliarde de dolari – o creștere de 13% în raport 2016.

Aceasta crestere globala a veniturilor este rezultatul dezvoltarii intregii retele. Regiunea Asia Pacific a inregistrat o crestere spectaculoasa de 62%, inclusiv o dublare a veniturilor in China pentru al doilea an consecutiv.

Regiunea America Centrala si de Nord a inregistrat o crestere de 8%, iar in Europa, veniturile din Orientul Mijlociu si Africa au crescut cu 7%.

Kevin Arnold, CEO al Nexia International, a declarat: „Aceasta crestere impresionanta in cadrul retelei este o veste buna si suntem incantati ca am ajuns pe locul 9 in clasamentul global. Aceasta crestere a veniturilor este o dovada clara ca vom continua sa implementam cu succes strategia noastra de crestere pe termen lung de recrutare a firmelor de inalta calitate pe pietele mondiale cheie si emergente „.

Pentru mai multe detalii va stam cu placere la dispozitie in sectiunea de contact.

Sursa comunicat: http://bit.ly/2nUj4Sh