29 ianuarie 2018

Nexia International, aflata in top 10 firme independente de contabilitate si consultanta, este incantata sa raporteze rezultatele financiare pentru anul 2017, care indica un venit total de peste 3,62 miliarde de dolari – o crestere de 13% in raport cu 2016.

Aceasta crestere a veniturilor globale este rezultatul unei cresteri consecvente in intreaga retea. Regiunea Asia Pacific a inregistrat o crestere semnificativa de 62%, China dublandu-si cresterea in ani consecutivi.

Celelalte regiuni Nexia au continuat să prospere, astfel America de Nord si Centrala, America Latina si Europa, toate inregistrand o crestere de 8%, iar Africa o crestere de 5%.

Pe parcursul anului 2017, Nexia a continuat sa-si extinda prezenta la nivel mondial, salutand noi companii membre din China, Franta, Letonia, Nepal si Arabia Saudita.

Kevin Arnold, directorul executiv al Nexia International, a declarat: „Aceasta crestere impresionanta a veniturilor este o veste minunata si arata in mod clar ca reteaua continua sa-si consolideze puterea. Aceste rezultate reprezinta dovezi clare ale implementarii cu succes a strategiei noastre de crestere pe termen lung de recrutare a firmelor de inaltă calitate pe pietele mondiale cheie si emergente „.

Sursa: Nexia International