Pe 19 Septembrie a avut loc intalnirea anuala Nexia Balkan Meeting, prilej cu care ne-am bucurat de prezenta reprezentatilor Nexia din Grecia, Bulgaria, Serbia, Croatia, Cipru, Austria, Slovacia, Turcia. Multumim si Moldova pentru prezenta!

Intalnirea a debutat cu networking si elevator pitch-uri scurte si a continuat cu 2 sesiuni de discutii si brainstorming, centrate pe dezvoltarea Nexia in Balcani. O multime de idei bune si strategii de devoltare, dintre care amintim: servicii auxiliare, imbunatatorea awareness-ului pe zonele de interes, pozitionare mai buna pe nisele de specialitate, metodologii mai eficiente si o crestere organica sustinuta la nivel international.

I-am rugat pe oaspetii nostri sa descrie Nexia International in 3 cuvinte, iar cele mai des intalnite au fost: o retea de profesionistifamilieknow how international.

Toata lumea ne-a transmis ca Bucurestiul este un oras verde si prietenos, care merita descoperit si in care as vrea sa revina cu siguranta. Ii asteptam la viitoarele intalniri Nexia si le multumim pe aceasta cale pentru deschidere si prezenta!

Concluzia sesiunilor de discutii a fost ca strategia comuna a partenerilor este ca Nexia sa devina una din retelele din top 10 in fiecare tara reprezentativa.

Ziua a continuat cu o surpriza – am sarbatorit impreuna Nexia Day 2018, la partenerii KG Audit & Accounting – gazda noastra din acest an. Ne-am bucurat de mancare buna, colegi, parteneri si prieteni, la un pahar de vin, inchinat in cinstea prietenei si a colaborarii frumoase din reteaua Nexia International.

Anul acesta tema petrecerii a fost sloganul #WeGrowTogether, si toti participantii au primit cadou un bonsai – semn al inceputurulor si al norocului. Sa fie un an cu multe obiective atinse si noroc pentru toti!

Pozele de la Nexia Balkan Meeting dar si de la petrecere sunt disponibile pe pagina de facebook Nexia CRG – feel free to tag and share! #NexiaRomania #NexiaDay2018