ISTORICUL COMPANIEI

Nexia CRG este un partener de încredere care va ghida dezvoltarea afacerii dumneavoastră la cele mai înalte standarde profesionale de calitate. Ne asigurăm că fiecare activitate a companiei este îndeplinită în conformitate cu toate actualizările și reglementările legislative din România. Ca parte a Nexia International, asigurăm expertiză internațională în identificarea celor mai bune soluții pentru afacerea dumneavoastră.

După 20 de ani, ne confruntăm cu noi provocări legate de mediul de afaceri, informatizarea bazelor de date, inteligența artificială și analiza datelor care au un impact puternic asupra activității de audit financiar și a serviciilor conexe.

În calitate de firmă de audit de dimensiuni medii cu o abordare orientată către clienți, am căutat să ne dezvoltăm capacitățile și talentele din cadrul firmei. Această achiziție poziționează firma noastră în fața clienților multinaționali ca sursă care înglobează atât servicii fiscale, cât și de afaceri.
Multe mulțumiri partenerilor mei pentru implicarea și determinarea lor în a lucra la acest proiect de la zero!

Am multă recunoștință față de echipa mea pentru că a sprijinit dezvoltarea acestei afaceri de succes!


Luminita Ristea, fondator Nexia

Achiziția Nexia Audit este un pas important în dezvoltarea grupului nostru ca firmă de consultanță care asigură servicii complete și aștept cu nerăbdare să lucrez în cadrul acesteia.

Ionut Zeche, fondator al Mirus