14 Aprilie 2020

Ebner Stolz (unul din partenerii strategici ai Nexia CRG în rețeaua Nexia International) a publicat un raport cu cele mai importante măsuri globale pentru consecințele economice generate de coronavirus (Covid-19)

Acest raport sintetizează măsurile luate de țările selectate pentru a face față consecințelor economice ale răspândirii coronavirusului (COVID-19), cu accent pe legislația fiscală și, dacă este cazul, pe măsurile de securitate socială. Rezumatul se bazează în principal pe anunțuri ale guvernelor și autorităților, precum și pe informații de la partenerii noștri NEXIA din străinătate.

Disclaimer: Situația informațiilor legale și generale privind măsurile luate se schimbă zilnic. Prin urmare, aspectele individuale pot deveni rapid depășite și trebuie verificate întotdeauna cu privire la actualitatea și validitatea lor. Informațiile conținute aici sunt de natură generală și se bazează pe informații care pot fi modificate. Aplicabilitatea informațiilor în situații specifice ar trebui verificată de un expert contabil sau un consultant fiscal.

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul Ebner Stolz: https://www.ebnerstolz.de/

Post a comment

Your email address will not be published.