05 august 2016

Iata cele mai importante 4 beneficii pe care le aduce un expert in contabilitate companiei tale

Indiferent de amploarea afacerii tale, este important sa ai grija de gestionarea aspectelor financiare. Taxele si impozitele la stat, raportarile situatiilor financiare la nivel de grup, predarea la timp a raportarilor, lucrul cu autoritatile fiscale competente, salariile si resursele umane, pot deveni adevarate provocari. Astfel apelarea la o echipa de experti este o decizie cheie pentru bunastarea afacerii tale.

1. Consultanta in afaceri: Un consultant bun este informat despre mediul tau de afaceri, activitatea, nevoile si obiectivele companiei tale. Astfel vei primi consultanta competenta si integrata in ceea ce priveste planul de afaceri, studii de fezabilitate, obtinerea de finantari, oportunitati de extindere. Cu ajutorul consultantului tau vei lua cele mai bune decizii.

2. Servicii de contabilitateGestionarea evidentelor contabile te ajuta sa fii informat, sa evaluezi profitabilitatea afacerii si sa o optimizezi. Contabilitatea realizata de o echipa specializata te ajuta sa monitorizezi cheltuielile, veniturile si fluxurile de numerar. De asemenea iti permite o analiza clara a bugetului estimat in raport cu cel realizat. Mai mult, vei fi la zi cu prevederile legale contabile si fiscale astfel incat raportarile financiare sa fie realizate corect si la termen. Iar plata impozitelor si taxelor va fi efectuata conform legii.

3. Consultanta fiscalaEchipa de consultanti fiscali te va asista permanent in activitatile legate de planificarea si conformarea fiscala, astfel incat vei evita penalitatile din partea autoritatilor, ceea ce inseamna ca bugetul tau este in siguranta.

4. Audit si servicii conexe: Serviciile de audit financiar pot fi obligatorii, atunci cand compania ta îndeplineste anumite criterii de marime legate de cifra de afaceri, active totale, numar de angajati sau pot fi solicitate de alti utilizatori cum ar fi: societatea „mama” atunci cand compania ta este o componenta a unui grup, de banci, investitori, asociati. Serviciile conexe se adreseaza tuturor companiilor, indiferent de marimea sau structura lor si presupun o verificare obiectiva a informatiilor si raportarilor financiare si transmiterea catre management a constatarilor efective si a recomandarilor noastre.

Angajarea unei echipe de experti este o investitie care va face diferenta, nu doar pe termen lung, ci si imediat, in dezvoltarea afacerii tale. Descopera mai multe informatii despre cum putem deveni partenerul tau de încredere. Te asteptam sa discutam.

Post a comment

Your email address will not be published.