29 septembrie 2016

Atunci cand doresti sa-ti maresti baza de clienti, sa eficientizezi costurile de productie sau sa-ti extinzi afacerea peste hotare, ai nevoie de spirit antreprenorial, cu o abordare metodica si planificata a actiunilor necesare.

Chiar daca nu esti la curent cu aspectele legislative din tara in care doresti sa te extinzi, acest lucru nu trebuie sa fie un impediment pentru planurile de dezvoltare ale afacerii tale. Apeleaza cu incredere la profesionistii nostri pentru a obtine toate informatiile de care ai nevoie. Fiind parte a Nexia International, unul dintre avantajele colaborarii cu noi este ca iti putem oferi consultanta privind mediul de afaceri romanesc, daca doresti sa te extinzi aici. De asemenea, pentru afacerile romanesti care doresc sa se extinda in afara tarii, apelam la colegii din retea care te pot sustine pentru a te integra in mediul de afaceri local. Cu noi poti avea acces la servicii de contabilitateconsultanta fiscala si consultanta in afaceri. Totodata, te sustinem in gestionarea aspectelor ce tin de resursele umane si salarizare si consultanta pentru expati.

Expertiza si experienta din domeniul legislativ national si international le punem la lucru pentru buna dezvoltare a afacerii tale, astfel:

  1. Analizam oportunitatile de piata pentru produsele si serviciile pe care le oferi
  2. Abordam strategic planul tau de business, pentru ca tu sa ai succes comercial pe termen lung
  3. Personalizam structura de management pentru a fi aliniata la ambitiile de crestere ale afacerii
  4. Prin activitatea noastra, business-ul tau va evolua intr-o maniera sanatoasa si va avea valoare
  5. Suntem in permanenta la zi cu actualizarile legislative din domeniu si avem know-how international, ceea ce aduce avantaje concrete si imediate pentru evolutia companiei tale.

Multi antreprenori si directori de companii multinationale au recunoscut ca au un mare avantaj competitiv prin externalizarea proceselor financiar-contabile, acest lucru permitandu-le sa se concentreze asupra activitatii lor principale de business.

Oricare ar fi provocarile sau nevoile companiei tale, te asteptam sa discutam si iti vom oferi consultanta necesara, astfel incat sa iei cele mai potrivite decizii pentru evolutia afacerii tale.

 

Post a comment

Your email address will not be published.