07 octombrie 2016

Toamna este un moment special pentru noi: ne bucuram de premiile obtinute la ZiuaNationala a Contabilului Roman si participam cu interes la conferinta anuala Nexia International.

In perioada 28 Septembrie – 1 Octombrie 2016 a avut loc la Londra, intr-un ambient de business impecabil, Conferinta Anuala Nexia International. La eveniment au participat membri retelei din peste 80 de tari, experti in domeniul financiar-contabil si audit, care au impartasit experienta profesionala de business din fiecare tara de apartenenta, modalitati de cooperare si sustinere a afacerilor la nivel local si global.

O alta veste pe care dorim sa o transmitem este ca  Dr Markus Emmrich este noul Presedinte Nexia International. El este Partener la Ebner Stolz, companie membra Nexia International, cu peste 1200 de angajati si 15 birouri in Germania. Dr Markus Emmrich este mebru al Bordului Nexia International si al EMEA din ianuarie 2008, respectiv martie 2008.

Viziunea Nexia International este de a mentine si consolida pozitia si reputatia de lider pe piata globala de servicii financiare oferite companiilor. Fiind pozitionata in top 10 retele internationale de servicii financiar-contabile din lume, in cadrul Nexia International lucram cu succes pentru clientii locali si internationali, aflati oriunde in lume. Impartasirea de know-how in cadrul colaborarilor din retea creste exponential rapiditatea cu care gasim solutii personalizate concrete pentru afaceri din domenii diferite.

Atunci cand ne alegi ca partener pentru afacerea ta, vei beneficia de o colaborare reala, apropiata,  bazata pe proactivitate, promptitudine, raspunsuri adaptate nevoilor tale de dezvoltare si pe intelesul tau. Iar aceasta abordare o vei gasi oriunde in lume, in reteaua Nexia International.

Pentru a surprinde atmosfera evenimentului, descopera mai multe imagini de la Conferinta, pepagina noastra de Facebook.