26 august 2016

Construim relatii stabile si de lunga durata cu partenerii nostri. Iar acest lucru se datoreaza felului in care privim misiunea noastra de experti ai auditului, ai domeniului fiscal si financiar-contabil. Iar misiunea noastra nu se poate indeplini decat printr-o abordare corecta si deschisa in colaborarea cu clientul. Credem cu tarie ca fiecare business pentru a se dezvolta are nevoie de un partener de incredere si dedicat optimizarii financiare a companiei.

Exista cateva aspecte pe care le urmarim cu precadere in felul in care ne desfasuram activitatea profesionala in relatia cu cei care apeleaza la serviciile noastre.

Atitudinea proactiva este unul dintre factorii care deschide relatia de colaborare si o mentine in sfera increderii si profesionalismului. Domeniul fiscal si cel financiar-contabil sunt domenii complexe si prezinta modifcari si rectificari periodice despre care clientul trebuie sa stie. Informatia corecta si la timp ajuta companiile sa ia cele mai bune decizii, sa fie sigure ca activitatea lor financiara este inregistrata si raportata la timp si ca taxele sunt platite in termen pentru a se evita penalitatile. Astfel, noi pastram legatura in permanenta cu clientii nostri, punandu-i la curent cu noutatile din domeniul fiscal si financiar-contabil si cu implicatiile pe care acestea le au asupra afacerii lor.

Oferim informatii intr-un mod accesibil. Comunicam clientului informatiile din domeniul fiscalitatii si contabilitatii intr-un limbaj accesibil, indiferent de domeniul sau de activitate. Astfel ne asiguram ca ne indeplinim cu succes rolul de partener de incredere, care nu doar face lucrurile bine, dar doreste ca si cel care se bucura de aceste servicii sa inteleaga procesul si sa contribuie la el. Este important sa transmitem cunostintele noastre celor cu care colaboram pentru ca in acest fel acestia pot lua cele mai potrivite decizii de natura financiara pentru afacerea lor. Suntem mereu deschisi sa raspundem intrebarilor care vin spre noi.

ResponsabilitateIntelegem si sustinem interesele de business ale clientilor. Suntem constienti de importanta rolului nostru de consultant de business si de partener care furnizeaza acele servicii de care buna desfasurare a unei companii are nevoie. Aplicam in prestarea serviciilor noastre cele mai inalte standarde de calitate si suntem mereu la curent cu domeniul de business al clientului, dar si cu modificarile reglementarilor fiscale si financiar-conatbile.

PromptitudineUn aspect important in construirea unei relatii de incredere cu clientii este sa oferi serviciile la timp si la cele mai inalte standarde de corectitudine si acuratete. De aceea, noi respectam planificarile stabilite pentru ca livrarea raportarilor sau ale altor materiale financiar-contabile sau fiscale sa nu sufere intarzieri si nici sa nu atraga penalitati nedorite.

ConfidentialitateUn lucru foarte important in relatia cu cei cu care colaboram este confidentialitatea. Tine de etica muncii noastre si de felul in care intelegem sa ne respectam clientii si sa obtinem succesul in activitatea noastra.

Oricand doresti sa afli mai multe despre cum putem veni in sprijinul afacerii tale, contacteaza-ne si vom fi bucurosi sa stam de vorba si impreuna sa gasim cea mai buna formula de optimizare financiara a afacerii tale.